05.05.2024

Semra Kuytul’a Düzenlenen Suikast Girişiminde Yeni Detaylar!

Semra Kuytul Hocahanım, 2018’de kaza görünümlü suikast girişiminin perde arkasını sosyal medyada anlattı.

Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca’nın eşi Semra Kuytul, 2018 de geçirdiği şüpheli kazanın ardındaki detayı ortaya çıkardı! Hocahanım, yaptıgı açıklamada kazanın arkasında Koray Sarısaçlı’nın avukatı Adem Tural olduğunu açıkladı. O dönem Alparslan Hoca’nın avukatlığını yapan Tural’ın kendisini oraya çağırdığını ve olay yeri ve zamanlamasının Tural’ın bilgisi dahilinde olduğunu ifade etti!

Semra Kuytul Hocahanım’ın açıklamaları şöyle:
Tarih 4 Şubat 2018
Saat: 00.24
Alparslan Hocam 30 Ocak 2018’de gözaltına alınmış 4 gündür gözaltındaydı..
O gece ben bir suikast girişimi atlattım. Sabahında bunu kamuoyu ile paylaştım. Bir çok haber sitesi konuyu önemsedi ve haber olarak girdi. O günkü paylaşımım aşağıdadır.

Sonra bu olay üzerinde çok düşündük, her detayını inceledik, tüm kamera kayıtlarını topladık. Elimizdeki delillerle savcılığa suç duyurusunda bulunduk.. Olayda suç unsuru bulunamadı.

En son Hocam da bir programda bize yapılanları anlatırken bu olayı detayları ile anlattı.

Hocam gözaltına alındığı gece bize Allah’ın lutfu (!) olarak gönderilen avukat Hocamın yanına, Emniyete girip çıkıyordu ve bu sebeple gece gündüz demeden kendisiyle görüşüyorduk. Zaten o günlerde emniyetin önünde yatıp kalkıyorduk ve gecemiz gündüzümüz birbirine karışmıştı..

gece yaşadığım olayın her detayı “şüpheden öte tam bir suikast girişimi” olduğunu ispatlıyordu ama bir noktayı bir türlü çözemiyordum!
Bu tuzağı kuranlar o gece o saatte benim oradan geçeceğimi nerden biliyorlardı?
Bu soru benim olaya tam bir suikast dememe de engel oluyordu

Ben de arkadaşlar gibi emniyetin önünde kalıyordum ve olaydan yarım saat öncesine kadar oradan ayrılma gibi bir niyetim yoktu.

Ve o gece o saatte oraya geleceğimi olaydan yarım saat kadar önce Av. Adem Tural beni oraya çağırana kadar ben de bilmiyordum!!!

O gece işin içinde olan hiç kimseden şüphelenmediğim için yıllarca bu soruyu kendime sordum: Oradan geçeceğimi nasıl bildiler? Yarım saat önce telefonlarımızı dinleyerek öğrendilerse, o kadar kısa bir zamanda bu kadar planlı bir tezgahı nasıl kurdular?!!

Bu mahkemede avukatı bu kumpas tezgahının başında görünce  olayın çözemediğim kısmı çözüldü.

Benim oraya ne zaman gideceğimi öğrenmemişler!
Benim oraya geleceğim saati onlar belirlemişler!!!

Bununla sadece bu olay aydınlanmadı. 2018’de bize çekilmeye çalışılan tüm operasyon aydınlandı.

Süikast girişimi bu büyük operasyonun sadece bir parçası.. Onları da yarın anlatacağım..

Asıl hedef neydi?
30 Ocak 2018 günü bize ne yapmaya çalıştılar?
Hepsini konuşacağız! “

Ne Olmuştu?

Semra Kuytul Hocahanım, 4 Şubat 2018’de saat 00.00 sıralarında şüpheli bir kaza geçirmiş ve kullandığı araç ağır hasar almıştı. Kazayı şüpheli bulan Hocahanım detayları sosyal medyadan aktarmıştı.