05.09.2024

Siyonistler ve işgal güçleri arasında yüksek tansiyon!

Savaş karşıtı gösteri yapan Siyonistlere, işgalci İsrail polisi saldırdı

Kudüs’ün işgal edilen bölgelerinde son saatlerde savaşa karşı gösteri yapan ve sona ermesini talep eden Siyonist göstericilere, işgalci İsrail güçleri tarafından şiddet uygulandı

Kaldırımda bulunan göstericiler, kamu düzenini ihlal etmeden savaş karşıtı ve Netanyahu hükümeti protesto ettiler. İşgalci İsrail polisi göstericilerin üzerine yürüdü. Netanyahu İktidarı, polis aracılığıyla protestocuları tehdit ediyor ve onların moralini bozmaya çalışıyor.

İşgalci İsrail Polisi, Ben Gvir ve Netanyahu’nun emriyle, savaşa karşı protestoyu ortadan kaldırmak ve kaçırılanların serbest bırakılması yönünde bir anlaşma sağlamak amacıyla talepte bulunan işgalci Siyonistlere engel oluyor. Netanyahu, Ben Gvir ve yıkım ve kanunsuzluk hükümetindeki ortakları için savaşın onları iktidarda tutan yapıştırıcı olduğu açık. Savaş sona erdiğinde yanlış yönetimlerinin de sona ereceğini biliyorlar.

Danny Gallant sosyal medya ‘X’ hesabından tepki gösterdi.

Gallant: “Polis şiddetinin artması ve sivil hakların anayasal ihlali tam bir diktatörlüğün başlangıcıdır. Göstericileri ve İsrail demokrasisini savunmak, kapı bekçilerinin, Knesset üyelerinin ve siyasi yelpazenin her kesiminden yaşam ve özgürlük isteyen her vatandaşın görevidir. Bu sürüklenmeyi durdurmazsak, temel hak ve özgürlüklerin ihlal edilme süreci devam ederse, kısa sürede kendimizi diktatörlük faşist rejiminin içinde bulacağız.” ifadelerini kullandı.