04.29.2024

Alçak saldırı: Ulusalcıların tahliye hazımsızlığı!

Tetikçi Ulusalcılar, Furkan Hareketi mensubunun tahliyesini hazmedemedi!

Dün (15 Eylül) Adana Adliyesi 8’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada bir Furkan Hareketi mensubunun daha tahliye olmasıyla hazımsızlık yaşayan tetikçi Ulusalcı medya, alçakça saldırıya geçti!

Mahkeme anında salonda bulunmalarına rağmen asparagas habercilikle halkın doğru haber alma özgürlüğünü kısıtlayan Ulusal medya ve Vatan Partisi yardakçıları alenen tetikçilik yaptı.

Alparslan Kuytul Hoca ve 3’ü tutuklu 13 kişinin yargılandığı davada, yaklaşık 2 yıldır tutuklu bulunan Erol Ardıç tahliye oldu. Tahliye haberinin ardından asılsız iddialarla Furkan Hareketi mensuplarına saldıran satılık kalemşörler, Alparslan Hoca ve eşi Semra Kuytul Hocahanım’ı hedef aldı!

Cemaatin eski birkaç ferdinin sosyal medya üzerinden yaptığı hakaret ve suçlamaları baz alarak yaptıkları yalan haberlerle algı operasyonu gerçekleştirmek isteyen Aydınlık grubu, bir kez daha karanlık odaklara hizmet ettiklerini gösterdi.

Vatan Partili Ahmet Suseven yaptığı paylaşımla mahkemeyi salonda izlediğini itiraf etmesine ve hakimin tahliye kararına rağmen Furkan Hareketi mensuplarını suç örgütü olarak lanse etmekten geri durmadı!

Yanı sıra ulusalcıların yalan ve iftira medyasının da mahkeme anında salonda bulundukları doğrulandı. Tahliye kararını hazmedemeyen tetikçi yandaşlar, iftira dolu haberleri servis etmekten geri durmadı. Aydınlık grubunun medyası mahkemede Alparslan Hoca’nın yaptığı savunmaları çarpıtarak Sarısaçlı’ya senet imzalatıldığı yönünde itirafta bulunduğu’ iftirasını attı!

Koray Sarısaçlı verdiği ifadeyle kendisine zorla senet imzatıldığını iddia ederek Alparslan Hoca’yı ve Furkan Hareketi mensuplarına suçlamada bulunmuştu. Bu iddiaya; Senet imzalatılsa icra başlatılırdı, başlatılmış mı, hayır! Senet imzalatılmış ama icra başlatılmamış (!)” diye cevap vermesi üzerine, mahkemede hazır bulunan tetikçi medya grubu Aydınlık, savunmalardan kırptıkları ifadelerle bir kez daha yalan haberlere imza attı!

Kimliği belirsiz kişilerden edindikleri bilgileri ‘Furkancılardan’ diye servis etmekten çekinmeyen tetikçi medya grubu, devlete milyonlarca lira vergi borcuyla dolandıran ve naylon fatura keserek milyonlar kazandığı ortaya çıkan Koray Sarısaçlı hakkında güzellemeler yaparak Furkancıları gaspçılıkla suçladı!

Ancak o iddialara daha önce şu açıklamalarla cevap verilmişti;

Öte yandan aynı tetikçi medya, adli tıp raporundan sahte rapor aldığı ortaya çıkan Sarısaçlı’nın ve kimliği belirsiz şahısların ifadelerine dayanarak Furkan Hareketi mensuplarını ‘Adam kaçırma’ ve ‘İşkence yapma’ ile suçladı. Ancak o iddialara Alparslan Hoca 2021 yılında cevap vermişti.

Hakimlerin peş peşe tahliye verdiği konuları dahi manipülasyonlarla servis ederek insanlara Furkancı düşamnlığı empoze etmeye çalışan tetikçi medya, delili ve ispatı olmayan suçlamalarla alenen ‘halkı kin ve düşmanlığa sevk etme’ suçlarını işlemeye devam ediyor.